Contact

De persoon achter O’Prinsen – interim en advies is Kim O’Prinsen. Zij is een senior consultant met ervaring in het verbeteren en implementeren van processen rekening houdend met de aspecten business, efficiëntie en risico. Zij is in staat te acteren in de rol die gewenst is, zoals projectmanager, adviseur, business analist en/of lijnmanager. Ze heeft aantoonbare ervaring opgedaan door managen en motiveren van teams en het ondersteunen van directies.

Kim heeft het vermogen op diverse niveaus binnen een organisatie te communiceren en mensen op een positieve manier in beweging te krijgen. Zij is een open persoonlijkheid, organisatiesensitief en daarnaast pragmatisch ingesteld. Kwaliteit en betrouwbaarheid vormen een vanzelfsprekendheid voor haar.

Bent u benieuwd of O’Prinsen – interim en advies ook voor uw vraagstuk de geschikte partner is en past bij de cultuur van uw organisatie? Neem contact op voor een eerste oriëntatie en kennismaking. Bel 06-51699938 of stuur een mail naar info@oprinsen.nl.